Informasjon fra ABIGO Medical Group vedrørende Covid-19

Informasjon fra ABIGO Medical Group vedrørende Covid-19

I disse utfordrende tider hvor Covid-19 sprer seg rundt i verden, vil vi kontinuerlig gjennomføre ulike tiltak og innsatser for å beskytte og verne om våre medmennesker/medarbeidere og firma. ABIGO Medical Group vil forsikre dere om at vi fokuserer på å sikre kontinuiteten opp mot dere som leverandører og distributører og deres virksomheter på alle plan.

Vi arbeider utfra tre grunnleggende prinsipper:

  • Verne om våre medmennesker. ABIGO Medicals høyeste og viktigste prioritet er å sikre helse og velferd for våre medarbeidere, kunder, leverandører, distributører og andre partnere, inklusive familier. Her følger vi naturligvis myndighetenes anbefalinger.
  • Firmaets samfunnsansvar. Det er svært viktigt for oss i ABIGO Medical att vi både som firma, enkeltidivider og ansatte gjør vårt ytterste for å begrense spredningen av dette viruset, for å beskytte risikogruppene. Dette kan vi ikke understreke nok!
  • Opprettholde våre forpliktelser mot våre kunder og samarbeidspartnere. Våre tiltak opp i mot dere er er meget viktig for oss. Vår planlegging fokuserer på kontinuitet og utholdenhet i hele vår leveransekjede. Vi ser Pr nå ikke noen større problemer med å sikre leveringer til dere som kunder og samarbeidspartnere, men som alle vet kan dette endre seg raskt avhengig av hendelsesutviklingen. Vi ber om deres forståelse for dette.

Samtidig ser vi fremover. Vi har en utfordrende tid framfor oss, men vi er vel rustede, og vi er overbevist om at vi alle kommer styrket ut av dette i fremtiden når denne krisen er vel over og skrevet inn i historiebøkene.

Dere kan stole på at vi i ABIGO Medical gjør vårt ytterste for å minske effekten av denne krisen vi nå står midt oppe i.

 Til deres informasjon jobber nå alle ansatte i Abigo Medical AS utfra hjemmekontor. Vi er som alltid tilgjengelige på mail/telefon/Skype og Microsoft Teams. Kontakt oss mer enn gjerne dersom dere har spørsmål vedrørende produkter/leveranser Etc. Vi står alltid til deres disposisjon.

 

Med vennlig hilsen/Best regards

Espen Haugerud

Country Manager