Om ABIGO

Vi forbedrer menneskers helse og velbefinnende.

Det er vår drivkraft. Vårt mål. Vår grunnidé.

 

«Målet er et fremgangsrikt selskap med pasientens helse i fokus.»

– Jan G. Smith, medgrunnlegger

 

 

Vi tenker nytt
Ved å ta vare på innsikt om menneskers helse. Ved å være nysgjerrige på omverdenen. Ved å lære av akademi og kunder. Så identifiserer vi nye, kreative ideer og innovative produkter som utgjør en virkelig forskjell i menneskers liv.
Vi samarbeider
Vi tror på kraften i samarbeid. Med kunder. Med akademiet. Og, ikke minst, mellom kolleger. Vår sterke samarbeidsvilje, kombinert med korte beslutningsveier og en stor dose entreprenørånd, gjør oss til en attraktiv forretningspartner og en spennende arbeidsplass
Vi tror på ansvar og bærekraft
ABIGO jobber for å ta ansvar og tenke bærekraft i alt vi gjør. For oss innebærer det blant annet å medvirke til redusert antibiotikaresistens. Det kommer særlig til uttrykk i våre produkter og i vårt forskningsarbeid. Et eksempel er sårpleieproduktet vårt Sorbact® som ikke inneholder noen giftige stoffer, og som kan bidra til redusert bruk av antibiotika innen sårbehandling. Vår ambisjon er å være en internasjonalt ledende aktør innen området.
Det gjør oss godt rustet for fremtiden
ABIGO ble grunnlagt i 1989 av brødrene Jan G. Smith og Leif Smith. Ambisjonen var å bygge et internasjonalt legemiddelfirma med unike produkter som forbedrer menneskers helse. I dag selges ABIGOs produkter i mer enn 65 land via egne salgsorganisasjoner og partnere. Med en sterk vekst i ryggen ser vi nå frem til neste trinn i vår globale ekspansjon. Alltid med pasienten i fokus.